Polityka Prywatności

Niniejsza polityka prywatności dotyczy wszystkich serwisów i usług oferowanych przez serwisy internetowe Fundacji Planeta.

Prosimy o podanie wyłącznie danych niezbędnych do prawidłowego działania serwisów oraz prawidłowego realizowania zamówionych usług. Niepodanie niektórych danych lub podanie danych nieprawidłowych może uniemożliwić skorzystanie z serwisu lub realizację usługi.

W przypadku zamówienia poradników lub newsletterów uzyskany poprzez formularz adres mailowy dodawany jest do listy mailingowej. Adres e-mail jest niezbędny do tego, aby można było wysłać danemu czytelnikowi numer poradnika lub czasopisma. Imię pozwala nam zwracać się do czytelników po imieniu. Numer telefonu pozwala nam na zrealizowanie bezpłatnych konsultacji telefonicznych o ile do danego serwisu lub usługi taka konsultacja jest oferowana.

Zastrzegamy sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych lub ponad liczbowych wiadomości osobom, których dane znajdują się na naszych listach. Wiadomości te będą związane tematycznie z naszymi serwisami i / lub produktami przez nas oferowanymi. Nie przesyłamy nigdy wiadomości reklamowych osób i podmiotów trzecich, jak również informacji i treści nie związanych tematycznie z naszymi serwisami. Nie udostępniamy ani nie sprzedajemy udostępnionych danych osobom i podmiotom obcym. Zasada ta obowiązywać będzie zawsze, niezależnie od ewentualnych przyszłych zmian w niniejszej Polityce Prywatności.

Niniejsza Polityka Prywatności nie wyklucza wprowadzenia dodatkowych warunków lub regulaminów szczegółowych korzystania z poszczególnych serwisów.

Zastrzegamy sobie prawo do wprowadzania zmian w niniejszej Polityce Prywatności bez konieczności informowania o tym użytkowników. Aktualna polityka prywatności zawsze znajduje się na stronie http://fundacjaplaneta.org/polityka-prywatnosci/

Skorzystanie z naszych serwisów i / lub usług oznacza akceptację niniejszej Polityki Prywatności w całości.